Naši proizvodi

Suunto D4i NOVO

Cijena: 3.800,00 kn
Popust:
PDV u cijeni: 760,00 kn
Cijena / kg
Opis


Proizvođač: SUUNTO

Uglađen i lagani, D4i nudi raznovrsne funkcije. S 4 modula rada - uključujući ronjenje na dah - Suunto RGBM algoritmom i bežičnim prijenosom podataka o tlaku zraka u boci, ovo je prvi izbor za sve ronioce koji žele lagani ronilački kompjuter u modernoj boji.

Kako bi ga bilo što lakše sinhronizirati i podijeliti s ostalima vaše ronilačke avanture, Suunto nudi ažurirani DM4 program i jednostavno sinhroniziranje s Movescount.com sportskom zajednicom i dnevnikom ronjenja.


SVE U JEDNOM - MODUL ZA RONJENJE NA DAH S BEŽIČNIM PRIJENOSOM PODATAKA

Avantura vas može odvesti bilo gdje kojim god načinom stigli do tamo. Zato Suunto D4i nudi idealan modul za ronjenje na dah ali i opciju bežičnog prijenosa podataka o tlaku zraka u boci kao i o preostalom vremenu ronjenja. Slijedite vaše ronilačko nadahnuće – iznenadit ćete se koliko daliko vas jedan udah može odvesti.


Ključne karakteristike:

  • Bežični prijenos podataka o tlaku u boci i preostalom vremenu ronjenja – opcija
  • Kontinuirani algoritam dekompresije
  • Četiri modula rada: zrak, Nitrox, Freedive, Off
  • Narukvice u boji – opcija
  • Ugrađen planer ronjenja
  • Detaljni grafički dnevnik urona i podataka o uronu na vašem laptopu s programom Suunto DM4 Movescount
  • Bežični prijenos podataka o tlaku u boci i preostalom vremenu ronjenja – opcija
  • Detaljni grafički dnevnik urona i podataka o uronu na vašem laptopu s programom Suunto DM4 Movescount
  • Kontinuirani algoritam dekompresije

Ronjenje je sloboda, avantura i dijeljenje iskustva s drugima. Upravo zato novi Suunto D4i odsada  ima mogućnost bežičnog prijenosa podataka o tlaku u boci, a jednostavno sinhroniziranje s programom Movescount omogućava vam da podijelite nezaboravne urone – i fotografije i snimke – s cijelim svijetom čim izađete iz vode.

 

Dostava u Hrvatskoj se izvršava putem kurirske službe HP express unutar 1-3 radna dana (ovisno o mjestu dostave),  po primitku Vaše uplate. Dostava u inozemstvo se izvršava putem GLS kurirske službe i traje 3-7 dana (EU) ili 7-20 dana ostatak svijeta. Kupljene proizvode primit ćete na adresu navedenu u narudžbi, u prethodno navedenim rokovima, osim proizvoda za koje je kupac posebno obaviješten o roku isporuke. Subote i nedjelje ne računaju se u rok dostave. U slučaju kašnjenja zbog više sile Dive in d.o.o. ne preuzima odgovornost.

Ostale uvjete otpreme proizvoda možete pročitati u općim uvjetima poslovanja.
Hrvatski Italiano Español English

dive-in.com.hr koristi kolačiće (cookies)

Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića Opširnije o kolačićima

Nastavi