Naši proizvodi

Dry Tube 2L

Cijena: 80,00 kn
Popust:
PDV u cijeni: 16,00 kn
Cijena / kg
Opis

DIVEIN vodonepropusne torbe izrađene su od nepropusnog PVC TARPAULINA - materijala gumenih čamaca na napuhavanje, koji pruža maksimalnu zaštitu od svih vremenskih uvjeta, odnosno vode, prašine, pijeska, blata, UV zraka kao i ekstremnih temperaturnih uvjeta (-40°C do +70°C).

Pravilno zatvorena DiveIN vodootporna torba, preko sistema “zarolaj i pričvrsti“ osigurava vodootpornost i zaštitu u raznim vremenskim uvjetima pri svim vrstama aktivnosti.

Namijenjene su, osim roniocima i navigatorima, skijašima, planinarima, biciklistima, kamperima... odnosno za svakog avanturistu koji voli uživati u prirodi, bez obzira na vremenske uvjete.

 

Dostupne boje: CRNA

Dostava u Hrvatskoj se izvršava putem kurirske službe HP express unutar 1-3 radna dana (ovisno o mjestu dostave),  po primitku Vaše uplate. Dostava u inozemstvo se izvršava putem GLS kurirske službe i traje 3-7 dana (EU) ili 7-20 dana ostatak svijeta. Kupljene proizvode primit ćete na adresu navedenu u narudžbi, u prethodno navedenim rokovima, osim proizvoda za koje je kupac posebno obaviješten o roku isporuke. Subote i nedjelje ne računaju se u rok dostave. U slučaju kašnjenja zbog više sile Dive in d.o.o. ne preuzima odgovornost.

Ostale uvjete otpreme proizvoda možete pročitati u općim uvjetima poslovanja.
Hrvatski Italiano Español English

dive-in.com.hr koristi kolačiće (cookies)

Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića Opširnije o kolačićima

Nastavi