Apnea Passion o Dive In-u

U njihovom članku pronaći će te informacije o materijalima iz naše ponude. Poseban naglasak je stavljen na Dive In Lisscio odijelo. 

Pročitajte s kakvim materijalom radimo, koje debljine imamo u ponudi te na koji način se odijelo kroji, lijepi i šije kako bi bilo što udobnije te imalo maksimalnu toplinsku izolaciju.

Lisscio odijelo ima pojačanje na prsima s unutarnje strane. Dolazi bez pojačanja na laktovima i koljenima, ali kao i kod ostalih Dive In odijela po želji kupca moguće ih je nadodati.  Prošiveni rub je na hlačama i na jakni, na kojoj se nalaze dvije kopče. Rubovi na gležnju, kapi i zapešću presavijeni su s dvostrukim glatkim tankim neoprenom  koji omogućuje pričvršćivanje odijela za tijelo kako bi bilo što udobnije i ne bi bilo propusno .

 


www.apneapassion.com

   

Postavili smo galeriju fotografija nekih ''random'' odijela koja smo radili u zadnje vrijeme, koja nisu baš uobičajena, te koja nemamo u standardnoj ponudi. Na ovaj način bismo htjeli objasniti da smo u mogućnosti ispuniti i najzahtjevnije želje kupaca, jer sami proizvodimo naša odijela i možemo se posvetiti svakom kupcu pojedinačno.

POGLEDAJ GALERIJU

Hrvatski Italiano Español English

dive-in.com.hr koristi kolačiće (cookies)

Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića Opširnije o kolačićima

Nastavi