Državno pojedinačno natjecanje u podvodnom ribolovu 2019 (4. i 5. listopada)

U konkurenciji od 20 podvodnih ribolovaca prvo mjesto osvojio je Stjepko Kesić (Strožanac iz Podstrane) sa 149,17 postotna boda. Drugo mjesto pripalo je članu Dive in team-a Antoniju Buratoviću (Periska Ploče) sa 142,92 postotna boda, dok je treći bio prošlogodišnji prvak Hrvatske i također član Dive in team-a Mate Barešić (Periska Ploče) sa 94,49 postotnih bodova.

Dvodnevno natjecanje u akvatoriju poluotoka Pelješca organizirala su dva kluba: Peliška jedra iz Orebića i Periske iz Ploča.
 
Novi prvak Hrvatske ulovio ribe u vrijednosti 57905 bodova odnosno 149,17 postotnih bodova.

Stjepko Kesić je prvog dana imao deset kavala, murinu, devet šargi, pica i devet tabinja vrijednih 38325 bodova, no drugog dana je ulovio ribe u vrijednosti 19580 bodova. Šest šargi, vranu, tabinju, bijelu kirnju od 4695 grama i kirnju od 3230 grama, ali je i to Kesiću bilo dovoljno za njegov prvi naslov prvaka.

Antonijo Buratović je prvi dan imao 11 riba - dvije kavale, dva šarga, smokvu i šest tabinja vrijednih 16540 bodova, Dok je drugi dan nadmašio sa dvije kirnje od 19150 i 13270 grama, tabinjom, tri kavale, četiri šarga i vranom vrijednosti 39820 bodova.

Antonijo Buratović je sa kirnjom osvojio nagradu za najteži i najvrjedniji ulov.

Tijekom dva dana 18 ribolovaca i dvije ribolovke ulovili su ukupno 220 kilograma ribe.

Samo je jedan natjecatelj završio bez validnog ulova tijekom dva dana.

Pogledaj galeriju fotografija

   

Postavili smo galeriju fotografija nekih ''random'' odijela koja smo radili u zadnje vrijeme, koja nisu baš uobičajena, te koja nemamo u standardnoj ponudi. Na ovaj način bismo htjeli objasniti da smo u mogućnosti ispuniti i najzahtjevnije želje kupaca, jer sami proizvodimo naša odijela i možemo se posvetiti svakom kupcu pojedinačno.

POGLEDAJ GALERIJU

Hrvatski Italiano Español English

dive-in.com.hr koristi kolačiće (cookies)

Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića Opširnije o kolačićima

Nastavi