Dive in CHARITY POT

Poštovani, odlučili smo u ovoj godini pokrenuti humanitarnu akciju u kojoj bismo zajednički kroz čitavu 2016. godinu prikupljali novčana sredstva, za djecu s poteškoćama u razvoju dječjeg vrtića 'Latica' iz Zadra.

Akciju ćemo provoditi na sljedeći način:

Odabrali smo jedan artikal iz DIVEIN ponude koji će se se prodavati po redovnoj cijeni, te će kompletan prihod od prodaje ići dječjem vrtiću 'Latica', osim pdv-a (on će ići državi).

Odabrani proizvod je lišo pododijelo, 2-3 milimetra, naravno bilo koje veličine (slika u prilogu), te će se prodavati po cijeni od 329,00kn.

Kako bi akcija dobila na težini, na kraju godine ukupni prikupljeni iznos DiveIN će udvostručiti te u ime forumske populacije donirati dječjem vrtiću.

Dakle svakom kupnjom DiveIN lišo pododijela po bruto cijeni od 329,00kn u 2016.godini, donirati će te 526,40kn za djecu s poteškoćama u razvoju

Akcija će biti oglašavana i na našem facebooku (DiveIn Wetsuits), webu (www.dive-in.com.hr), prodajnom prostoru DiveIn-a u Zadru (Grgura Budislavića 99, Zadar), te u svakoj trgovini ribolovne opreme u Hrvatskoj koja se bude htjela uključiti u akciju.

Igor Nuić, Direktor

   

Postavili smo galeriju fotografija nekih ''random'' odijela koja smo radili u zadnje vrijeme, koja nisu baš uobičajena, te koja nemamo u standardnoj ponudi. Na ovaj način bismo htjeli objasniti da smo u mogućnosti ispuniti i najzahtjevnije želje kupaca, jer sami proizvodimo naša odijela i možemo se posvetiti svakom kupcu pojedinačno.

POGLEDAJ GALERIJU

Hrvatski Italiano Español English

dive-in.com.hr koristi kolačiće (cookies)

Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića Opširnije o kolačićima

Nastavi